Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/funerari/public_html/includes/mysql.php on line 9
Pachete de servicii funerare - Lumidan Company

servicii funerare Bucuresti, pompe funebre Bucuresti, transport funerar

Telefon non-stop

0740 231 894

Lista de comanda

0 produse

Home / Pachete de Servicii Funerare complete

Pachete de Servicii Funerare complete

Daca este greu sa va decideti care dintre serviciile noastre funerare va sunt necesare pentru o inmormantare, alegeti unul dintre urmatoarele pachete funerare, in functie de complexitatea dorita sau de bugetul disponibil pentru inmormantare.

Pachetele funerare sunt valabile in toate sectoarele orasului Bucuresti dar si in afara acestuia in functie de cerinte. Deoarece costurile la un pachet funerar pentru alte locatii pot fi diferite decat cele afisate, solicitati informatiile necesare unui agent de servicii funerare la numarul telefonic.

Pret: 1500 lei

Lumidan Minim

Lumidan Minim este recomandat celor care doresc servicii funerare ieftine pentru o inmormantare.

detalii

comanda

Pret: 1750 lei

Lumidan Esential

Se adreseaza celor care doresc sa beneficieze de pregatirea esentiala a decedatului si actele necesare pentru inmormantare.

detalii

comanda

Pret: 2920 lei

Lumidan Clasic

Pachetul se adreseaza celor care doresc sa beneficieze de produsele si serviciile funerare cele mai utile din cadrul unei inmormantari.

detalii

comanda

Pret: 3410 lei

Lumidan Traditional

Pachetul de servicii funerare este dedicat acelor familii care vor sa respecte obiceiurile si cutumele legate de un serviciu funerar complet.

detalii

comanda

Pret: 3949 lei

Lumidan Special

Acest pachet funerar complet, impreuna cu un sicriu special, contine toate serviciile si produsele funerare necesare unei inmormantari.

detalii

comanda

Pret: 2790 lei

Lumidan Spital

Pachetul de servicii funerare se adreseaza familiilor al caror decedat se afla la un spital din Bucuresti si cuprinde produsele si serviciile necesare in cadrul unei inmormantari pentru cazul decesului la un spital.

detalii

comanda

Pret: 3049 lei

Lumidan Incinerare

Pachetul se adreseaza celor care doresc serviciile funerare de incinerare. Sunt incluse serviciile necesare pentru incinerare.

detalii

comanda

Sitemap A.N.P.C.