Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/funerari/public_html/includes/mysql.php on line 9
Servicii de Pompe funebre in Bucuresti: Lumidan Company - Lumidan Company

servicii funerare Bucuresti, pompe funebre Bucuresti, transport funerar

Telefon non-stop

0740 231 894

Lista de comanda

0 produse

Home / Pompe funebre

Pompe funebre

Lumidan Company va ofera in cazul unui deces, in cadrul familiei sau al prietenilor, pachete personalizate de pompe funebre sau pachete predefinite de pompe funebre. Serviciile asigurate au program non-stop.

Serviciile complete de pompe funebre oferite de noi se pot imparti, de-a lungul unei inmormantari, in mai multe etape:

1. Etapa: Discutia initiala cu familia:

in care primiti toate explicatiile cu privire la lucrurile care sunt necesare pentru derularea unei inmormantari, ce anume trebuie sa pregateasca familia pentru buna inmormantare si care sunt toti pasii necesari pentru un serviciu de pompe funebre complet.

2. Etapa: Actele necesare pentru pompe funebre:

pregatim actele necesare pentru ridicarea certificatului de deces si pentru inhumarea la cimitir.

3. Etapa: Cosmetizarea persoanei decedate si imbracarea acesteia:

persoana decedata va fi pregatita pentru serviciul funerar respectand traditiile religioase de spalare si imbalsare si imbracand persoana decedata cat mai frumos posibil. Dupa aceasta pregatire va fi asezata in sicriu si depusa la o capela sau va ramane pentru veghe in casa familiei.

4. Etapa: Pregatirea produsele necesare pentru inmormantare:

pregatim sticla cu vin si ulei, colacii, colivele, pachetele de pomana, florile si orice produs este necesar si se foloseste in cadrul celebrarii funerare de la bisera (capela) sau cimitir. Fiecare produs, ambalat corespunzator il aducem acasa sau la capela atunci cand este necesar.

Pachete alimentare pentru servicii de pompe funebre

5. Etapa: Transportul funerar:

asiguram transportul funerar pentru persoana decedata si persoanele prezente la serviciul de pompe funebre pana la biserica (capela), la cimitir si locatia pentru parastas.

Serviciile complete de pompe funebre, asigurate de Lumidan Company, le puteti gasi si in pagina de pachete funerare. Apasati pe butonul de mai jos pentru toate detaliile despre pachetele de pompe funebre.

Pachete de pompe funebre pentru orice buget

Sitemap A.N.P.C.