Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/funerari/public_html/includes/mysql.php on line 9
Servicii Funerare Bucuresti - preturi servicii funerare - Lumidan Company

servicii funerare Bucuresti, pompe funebre Bucuresti, transport funerar

Telefon non-stop

0740 231 894

Lista de comanda

0 produse

Home / Servicii funerare - Pompe funebre

Servicii funerare - Pompe funebre

Experienta noastra in domeniul serviciilor funerare ne certifica calitatea serviciilor pe care vi le oferim. Este important sa va puteti exprima cat mai bine respectul si dragostea fata de persoana pierduta, prin servicii funerare de calitate.

Asiguram serviciile funerare si pompe funebre in Bucuresti, in orice sector doriti si in afara orasului Bucuresti, in functie de cerinte.

Actele necesare pentru declararea decesului

Actele necesare pentru declararea si constarea decesului de catre medic sunt lucuri importante de care noi avem grija.

detalii

Ajutorul de inmormantare

Pentru a veni in ajutorul persoanelor care au un deces, in anumite conditii speciale, se poate primi un sprijin financiar, ca ajutor de inmormantare.

detalii

Organizari parastase

Informatii despre pregatirea unui parastas: semnificatiile parastasului, perioadele specifice, produsele necesare pentru parastas.

detalii

Imbalsamarea

Pentru ca persoana decedata sa se mentina mai bine pe perioada funerariilor, va recomandam sa alegeti serviciul funerar de imbalsamare.

detalii

 Cosmetica mortuara

Cosmetica mortuara

Serviciul funerar de pregatire a persoanei dragi inainte de ultimul drum (spalat, imbracat, barbierit) care se face cu cea mai mare atentie de catre persoane specializate si cu experienta.

Incinerarea

Pentru serviciul funerar de incinere, va putem asigura actele, transportul decedatului si consilierea familiei, necesare pentru astfel de situatii.

detalii

Locul inmormantarii

Locul inmormantarii

Locul inmormantarii poate fi stabilit de dumneavoastra sau putem stabili impreuna locatia potrivita.

Sitemap A.N.P.C.