servicii funerare Bucuresti, pompe funebre Bucuresti, transport funerar

Telefon non-stop

0740 231 894

Lista de comanda

0 produse

Home / Testimoniale

Testimoniale

Este o onoare pentru noi faptul ca ne acordati increderea dumneavoastra in aceste momentele de suferinta si tristete. De aceea echipa Lumidan Company multumeste tuturor clientilor pentru gandurile de apreciere si va ofera in continuare toata disponibilitatea.

In randurile de mai jos ne-am permis sa afisam cateva ganduri, scrise de familiile cu care am colaborat, din Cartea de Onoare.

Pentru ca din nou viata ma incearca si urmeaza in scurt timp sa-mi pierd un alt membru de familie, gandurile m-au dus in mod automat la “Compania de pompe funebre LUMIDAN” la serviiciile careia am apelat in trei momente grele din viata mea. Dupa prima inmormantare (VELEA ELENA) mi-am dat seama ca am de a face cu profesionisti de exceptie, care si-au luat rolurile in serios si scutesc familia indoliata de toate grijile ce le presupune despartirea vesnica, emblema lor fiind: operativitate, seriozitate, promptitudine, buna organizare si calitate. De aceea am apelat la ei si pentru alte 2 inmormantari (VELEA MIRCEA si VELEA GHEORGHE) si o voi mai face atunci cand va veni momentul. Cu multumiri MARIANA MIRCEA.

Mariana Mircea

Am trecut prin clipe grele la decesul tatalui meu, dar am fost ajutat de niste profesionisti in servicii funerare! Vreau sa multumesc pe aceasta cale intregii echipe de la Lumidan pentru serviciile exemplare pe care le-a oferit! Cu consideratie,

Tufaneanu Marius

Multumesc pentru ajutorul dat pentru parastasul de sambata 05.05.2012. Coliva si vinul au fost super. Transmiteti felicitarile noastre si celei/celui care a pregatit-o. Va doresc o zi buna!

Andreea Lupan

A spune "Multumesc" este un gest firesc si necesar. De aceea va multumim pentru profesionalism si promptitudine. Este bine sa stii ca poti apela in astfel de momente la cineva care iti ofera servicii ireprosabile.

Iancu Octavian

Va multumesc pentru serviciile funerare ireprosabile oferite de firma dumneavoastra la inmormantarea mamei mele. M-ati impresionat prin profesionalismul si seriozitatea personalului, care desi tanar, a actionat cu decenta si cu punctualitate. Cuvintele sunt sarace sa redea admiratia pentru ceea ce ati facut. Va multumesc si va voi recomanda din tot sufletul.

Ionescu Rodica

Va multumesc pentru seriozitate, calitate si promptitudine.

Aura Serdean

Nu am cuvinte prin care sa-mi exprim multumirea pentru tot ceea ce ati facut pentru noi. Sunteti in top servicii, meritati 10+.

Va multumesc.

Cezarina Vlad

Multumesc pentru toate serviciile funerare oferite de Compania dumneavoastra. Am fost foarte multumiti. Va doresc multa sanatate si sa ajutati cat mai multi oameni aflati in nevoi.

Pruteanu Sonia

Multumesc pentru serviciile funerare oferite, totul s-a desfasurat fara nici o problema iar angajatii sunt foarte atenti. Va multumesc.

Mihaela Someseanu

Multumiri si recunostinta pentru profesionalismul desavarsit al companiei dumneavoastra. In momentele grele din viata noastra ati fost alaturi de cei in nevoie. Va multumesc inca odata.

Dan Ghetau

Felicitari si multumiri din tot sufletul Companiei Lumidan pentru serviciile funerare ireprosabile pe care le presteaza!

Prin organizarea fara cusur a serviciilor funerare, aceasta firma ii ajuta pe cei vii sa treaca mai usor peste durerea provocata de decesul cuiva drag, cat si pe cel trecut in nefiinta - sa aiba parte de o inmormantare crestineasca, fara cusur.

Cu multa recunostinta,

Ileana Albu

Sunteti langa "client" in cele mai grele momente! Stiti sa faceti asta cu mult profesionalism. Va multumim din suflet! O sa va recomandam cu mult drag si din tot sufletul, celor care au nevoie de dumneavoastra!

Cu respect si multa recunostinta,

Fam. Draghici

Este pentru prima data in Romania si intr-un moment dificil ca un grup de oameni cu un suflet nemaipomenit si profesionalism care ne-au impresionat si ajutat mai mult decat multe dintre rudele mele.
Va multumim si meritati intr-adevar sa reusiti.

Dobre Marian

Multumiri din suflet pentru o echipa funerara de suflet caracterizata de seriozitate, promptitudine si profesionalism.

Gabriela

Multumesc din suflet pentru ajutorul acordat in aceste momente foarte dificile pentru mine. Va multumesc pentru profesionalism si promptitudine dar mai ales pentru bunul simt si omenia de care ati dat dovada.
Sa va ajute bunul Dumnezeu ca sa puteti sa-i ajutati in continuare pe cei aflati la necaz. Din pacate toti suntem turisti pe acest pamant...
Inca odata VA MULTUMESC!

Maria Ungureanu

Va multumim din tot sufletul pentru ca ati fost alaturi de noi, cu un deosebit profesionalism si dand, in acelasi timp, dovada de omenie!

Iustina Ivan

Ma numesc Popescu Ruxandra-Maria, de profesie farmacist. Am solicitat serviciile firmei Lumidan Company cu ocazia inmormantarii scumpei mele mame Negoescu Florentina, pe care o regret din tot sufletul si acum. Tot ce pot spune este ca am fost foarte, foarte multumita de serviciile funerare ale firmei Lumidan, din toate punctele de vedere: totul bine organizat, de foarte buna calitate, cu un personal foarte eficient si operativ. La toata lumea care a participat la evenimentul cel trist, au fost date pliante cu firma Lumidan Company, deoarece toti participantii au fost foarte impresionati de tot ce a fost pregatit.

Cu mii de multumiri.

Popescu Ruxandra-Maria

La o saptamana de la decesul tatalui nostru, am venit cu multa durere in suflet sa ridicam certificatul de deces, lucru pe care nu il dorim sa existe in familia nimanui. Te rugam sa ne ierti pentru tot ce s-a intamplat. In amintirea noastra vei fi mereu. Sa-ti gasesti linistea sufleteasca!

Multumim firmei pentru toate serviciile funerare si calitatea multumitoare a serviciilor. Recomandam persoanelor care trec prin ceea ce trecem noi sa apeleze la Lumidan Company.

Gina, Rodica, Antoanela

Va multumim pentru profesionalismul si tot ajutorul oferit de firma dumneavoastra, in aceste momente de grea incercare prin care a trecut familia mea. Oamenii dumneavoastra au fost prompti, amabili si profesionisti si le multumim din suflet.

Daniel Mei-Rosu

Va multumim pentru ajutorul acordat si pentru promptitudinea si corectitudinea serviciilor dumneavoastra. Cu ajutorul dumneavoastra am trecut mai usor peste problemele ivite in aceasta ocazie.

Familia Banu

Serviciile funerare ale firmei dumneavoastre au fost de cea mai buna calitate. Am fost foarte multumiti.

Serbanescu Elena

Multumim foarte, foarte mult, pentru ajutorul acordat. Chiar a fost necesar. Felicitari pentru promptitudine si corectitudine.

Marinescu Daniela

Dorim sa va multumim pentru sprijinul acordat si promptitudinea serviciilor funerare ale firmei. Ne-ati fost de mare ajutor in aceste momente dificile pricinuite de pierderea iubitului nostru tata.

Familia Nastase

Mii de multumiri pentru profesionalismul, promptitudinea si decenta ajutorului pe care mi l-ati acordat, ceea ce a facut sa trecem mult mai usor si fara griji secundare peste durerea pricinuita de pierderea iubitului meu tata. Cu toata stima si consideratia.

Beatrice Dragan

Mii de multumiri pentru serviciile prestate de dumneavoastra. Am ramas profund impresionata de seriozitatea si serviciile prompte prestate de firma Lumidan Company.

Stoleru Elisabeta

Am apelat la firma Lumidan Company cu toata increderea si am fost foarte multumita de toate serviciile funerare prestate de aceasta firma. Va multumim pentru sprijinul acordat si pentru promptitudinea serviciului firmei.

Mihaela Burlacu

Va multumesc pentru serviciile oferite, pentru punctualitate si condescendenta.

Radu Oprisan

Totul a fost extrem de civilizat si de prompt. Va multumesc pentru ajutorul acordat.

Polac Ruxandra Ioana

Recomand cu incredere sa se apeleze la serviciile funerare impecabile ale firmei Lumidan Company. Am primit un ajutor important in momentele cele mai grele ale vietii.

Bogdan Cretulescu

Cu tristete si durere am apelat la aceasta firma. Nu am regretat. Ne-au ajutat foarte mult, au fost operativi, punctuali si amabili. Tarife acceptabile. Multumim directorului firmei Lumidan Company dar in mod deosebit baietilor care au fost punctuali, de cuvant si rapizi. Le doresc sanatate lor si familiilor acestora.

Ionescu Constantin

Am apelat de mai multe ori la serviciile funerare ale societatii dumneavoastra la decesul unchiului, matusii, mamei, soacrei, si acum al tatalui meu. De fiecare data mi-ati fost de mare folos, prin oferirea de ajutor si profesionalism in aceste momente grele. V-am recomandat si altor cunostinte intrucat am fost foarte multumita de prestatia fiecaruia dintre membrii echipei dumneavoastre.

Simona Popescu

Seriosi, profesionisti si prezenti la nevoie.
Cu stima.

Dragos Nicolae

Durerea prin care trec acum cand mi-am pierdut mama este cumplita. Mama care m-a crescut, a facut sacrificii, s-a chinuit. Conteaza foarte mult sa existe oameni necunoscuti alaturi de tine in acest clipe extrem de grele. Multumesc mult angajatilor si firmei Lumidan Company. Toate serviciile funerare au fost ireprosabile.

Silvian Popovici

Mai mult decat multumita, as putea spune cu toata sinceritatea ca un ajutor mai complet si totodata uman, un ajutor asigurat nu numai cu profesionalism dar si multa compasiune din partea tuturor angajatilor firmei. Multumesc din suflet si sa va dea Dumneazeu putere s aajutati si pe altii.

Plescan D.

Va felicit pentru promptitudinea serviciilor. Ati facut ca un moment foarte trist si greu de suportat sa fie mai usor, sustinandu-i pe cei indurerati de corvoada birocratiei si a organizarii funerariilor.

Silvana Zeana

Ma numesc Petre Floarea din Bucuresti. Va multumesc si va doresc multa sanatate. Ati fost alaturi de mine la decesul sotului meu in 2007.
Serviciile dumneavoastra funerare m-au ajutat sa trec peste acest mare necaz si de atunci ajut toate cunostintele mele, dandu-le numele firmei dumneavoastre pentru serviciile ireprosabile.

Petre Floarea

Multumiri pentru toate serviciile funerare oferite, a caror calitate a fost absolut desavarsita.

Andreea Mitroi

Va multumim din suflet pentru absolut tot: fara dumneavoastra ne-ar fi fost foarte greu.
Totul a fost perfect organizat.
Sincer, nu credeam vreodata ca in Romania de azi vom gasi o firma a carei servicii sa fie ireprosabile.

Familia Vasile Niculae, Roxana si Carmen

Multumesc din suflet pentru ajutorul dat, neconditionat de nici o ora din noapte. Nu stiu ce faceam fara promptitudinea voastra.
Nu am cuvinte sa pot descrie ce a insemnat pentru mine aceasta servire exemplara. Multumesc pentru ajutorul dat.

Redia Tulbure

Multumiri firmei Lumidan pentru ajutorul dat in conditii tragice si neasteptate. Serviciul ireprosabil si prompt.

Familia Grigore

Multumirile noastre se adreseaza atat firmei - care a dovedit profesionalism si experienta in participarea la astfel de evenimente - cat si personalului efectiv  implicat in aceasta actiune, care a presupus si deplasarea in afara Bucurestiului.

Adriana si mama

Multumiri pentru sprijinul cu adevarat crestinesc si deosebit de atent acordat in tragicul moment al despartirii de mama mea. Nimic nu poate face acest moment mai usor, dar Lumidan Company a incercat sa ne consoleze prin ajutorul corect, loial si prompt, pe care ni l-a acordat.

Asist. univ. Dr. Badic Elena

Sunt foarte multumita de serviciile funerare ale firmei Lumidan Company. Sa dea Dumnezeu sa-si mentina calitatea serviciilor de acum. Doamne ajuta! Multumiri.

Petrache Florica

Multumesc mult firmei Lumidan Company pentru profesionalismul de care a dat dovada.

Toth Valentin

In numai 2 luni am avut in familie doua decese: un unchi si o matusa si am lucrat cu firma dumneavoastra. Calitatea ambelor inmormantari a fost desavarsita. Chiar daca durerea a fost enorma, salariatii dumneavoastra au fost ireprosabili. Va multumesc. Cu stima.

Daniel Chirici

Apeland la acest serviciu funerar am avut placerea sa constat ca este desavarsit. Avand un caz de deces neasteptat eram total nepregatita. Dumnezeu mi-a fost de cel mai mare ajutor avand in vedere ca s-au ocupat (Lumidan Company) absolut de toate pregatirile. Le adresez multumiri pentru ca au un serviciu funerar desavarsit.

Nonea Maria

Din nefericire, am apelat la firma dumneavostra incepand cu anul 2007 de mai multe ori. Din fericire, existati si ne ajutati in momentele grele asa cum nu ne-am asteptat in Romania. Multe multumiri.

Mariana Lazar

 

Intr-adevar o firma care isi ia treaba in serios. Serviciile funerare sunt de o calitate ireprosabila si oamenii seriosi ne-au facut sa apreciem si sa recomandam si altora firma dumneavostra. Mii de multumiri.

 

Mihaela Stanescu

Firma s-a comportat exemplar de civilizat, cu un serviciu prompt. In conditii nefericite de doliu am simtit-o aproape pentru a ne ajuta si sfatui.

Prof. Univ. D. Stanescu

Infinite multumiri pentru ajutorul acordat in aceste momente cumplite.

Drd. Ionica Serban

 

Un serviciu funerar catre cele vesnice ofera demnitate celor ce ne parasesc. Multumiri si inalte aprecieri pentru modul exemplar in care oferiti serviciile. 

 

Doina Rizer

Mii de multumiri pentru intelegere, bunavointa, ajutor si profesionalism la inmormantarea mamei mele.

Sabau Marie

Multumim si suntem foarte recunoscatori pentru marele ajutor si sprijin pe care firma Lumidan l-a acordat in momentule grele de despartire de la Tamas Elena.

Ilona Dascalasu

Solicitarea serviciilor necesare la moartea sotului meu, mi-au adus o satisfactie dureroasa in sensul ca s-a facut tot ceea ce se putea face in aceasta situatie. Multumiri celor care au fost implicati.

L. Alin

Mii de multumiri acestor oameni, care in momentele dificile iti sunt un adevarat sprijin si ajutor.

Dinca Alice

Sitemap A.N.P.C.